TITELDETAILS

  • Globi's Swiss Cookbook

    Switzerland's Best Chefs Reveal their Secret Recipes

    UNTERTITEL

    Switzerland's Best Chefs Reveal their Secret Recipes

    AUTOR
    Martin Weiss
    Walter Pfenninger
    ERSCHEINT
    1. Juni 2015
    ART
    Hardcover
    PREIS
    CHF 32.00 EUR 32.00

    With this cookbook, children can discover and learn to prepare old, traditional Swiss specialities. More than 50 recipes from all cantons are gathered here, the whole Swiss "original cuisine" - from the Aargauer Rüebli tartlet to the Zürcher Geschnetzelte, from the Rösti to the Fondue is represented. Cooking is like magic.

    Each step is explained with pictures and instructions. The levels of difficulty are indicated with chef's hats. In addition to the recipes, there is also "Globis Zipfelparade", which presents the most important types of sausage, a page on the Basler Läckerli, on the types of cheese, on the herbs, types of cabbage and much more.

    More than 26 cooks have revealed their recipes to Globi. Among them are many cooking professionals who have already won several awards - a real Swiss star parade! Some of them are listed here:
    André Jaeger, Markus Neff, Stefan Wiesner, Alexander Rufibach, Charly Gmünder, Silvia Manser, Rolf Della Torre, Andreas Caminada, Tanja Grandits, Philippe Chevrier, Ivo Adam, Albi von Felten.


    INFORMATIONEN ZUM TITEL

    TITEL
    Globi's Swiss Cookbook
    AUTOR
    Martin Weiss
    Walter Pfenninger (Illustrator/in)
    ISBN
    978-3-85703-041-3
    DETAILS
    gebunden17.5 x 24.0 cm128 Seiten1. Auflage1. Juni 2015Lesealter ab 6Primarschule (1.-6- KL.)
    PREIS
    CHF 32.00 EUR 32.00
  • Martin Weiss

    Martin Weiss, Autor/in

    Martin Weiss (1948) ist Journalist, Filmemacher und Autor der Buchreihe »Urchuchi«. Im Globi Verlag erschienen »Globis Schweizer Küche« (2014) sowie »Globis Wald- und Wiesenkochbuch« (2015). Zudem ist Martin Weiss als Kolumnist für das Gastromagazin»Marmite« und das Magazin »Wandern.ch« tätig. Ebenfalls im Orell Füssli Verlag erschienen sind seit 2015 das mitDaniel Böniger (Tages-Anzeiger) verfasste Buch »Gruss an die Küche« und die ersten drei Comic-Bände der Serie zur Schweizer Geschichte »Die Munggenstalder«.

    Website: www.urchuchi.ch

  •  

    Weitere Titel

    • Globis Wald- und Wiesenkochbuch
    • Globis Schweizer Küche
    Alle Titel
  • Walter Pfenninger

    Walter Pfenninger, Illustrator/in

    Walter Pfenninger 1964 in Stäfa am Zürichsee geboren und aufgewachsen. Grafikerlehre in Zürich. Arbeitete in verschiedenen Werbeagenturen in und um Zürich. Seit 1988 als freier Illustrator und Grafiker für Zeitschriften, Werbeagenturen und Verlage tätig.

    Website: www.pfenninger-illu.ch

  •  

    Weitere Titel

    • Globis italienische Küche
    • Globis Winterbackbuch
    • Globis grosses Frühstücksbuch
    • Globis Wald- und Wiesenkochbuch
    • Globis Schweizer Küche
    Alle Titel
  •  

    Ähnliche Titel

    • Globis italienische Küche
    • Globis Winterbackbuch
    • Globis grosses Frühstücksbuch
    • Globis Wald- und Wiesenkochbuch
    • Globis Schweizer Küche
    • Backen mit Globi